STAY IN TOUCH

......

Gymnasia Cantant 2015 - Brno



Těm, kteří sborově zpívají, tuhle soutěž moc nemusím představovat, ale pro vás ostatní, jsme se s naším pěveckým sborem zúčastnili celostátního kola Gymnasia Cantant (z lat.: gymnázia zpívají) 2015 v Brně. Do tohoto kola postupovali sbory z regionálních kol v celé České republice a tak jsme byli moc nadšení, že se i našemu sboru tam podařilo probojovat. Tak, oficiality máme za sebou, a teď teda přímo k tomu, co vás nejvíc zajímá (teda podle mě :D) a to je jak jsme dopadli a samozřejmě fotky!














Myslím, že zpěváci teďka ví, co myslím...



Tady se konalo naše soutěžní vystoupení, myslím, že jsme si ho moc užili a vydali ze sebe myslím, (zatím) náš nejlepší výkon.. (ale nechci se chvástat!)




Jestli se v sobotu ráno koukáte na Studio 6 Víkend, mohli jste nás Živě vidět i v televizi.






No a tady už je naše vyzpívané stříbrné pásmo, které jsme upřímně nečekali. Než se někdo zeptá, tak stříbrné pásmo se nerovná druhému místu. Pásma se rozdávají (mohou se rozdávat) ve větších počtech, tzn. např. bronzové pásmo měly asi čtyři sbory, stříbrné dva (nebo tři?) a zlaté asi pět.


 No a tady se už loučíme s Brnem na brněnském nádraží, jak jinak než s písničkou!

Tak tohle byl náš pobyt v Brně, kam za námi přicestovala v pátek ráno i Nati z Prahy (těšte se na článek!), takže jsme byli kompletní. No a to je pro dnešek všechno, tj. zvonec a konec.

5 comments:

  1. Jojo, náš sbor vyhrál... :D Ale já do něj přestala v pololetí chodit, takže jsem tam nebyla, jinak bysme se asi potkali! :D

    ReplyDelete
  2. Zaujímavý článok :) . Fakt neviem, čo dodať :) Skvelé fotky, skvelo napísaný.. SKvelé :) Teším sa na Ďalší článok ..

    ReplyDelete
  3. Moc hezký článek :) A velká gratulace ke stříbrnému pásmu! :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. V tomto roce byl náš sbor ve zlatém pásmu... :D GC miluju, kde jinde poznat lidi ze všech koutů ČR, než tady... :D Btw... Jsem z Garrenda z Frenštátu pod Radhoštěm... :D :D :D

    ReplyDelete

Děkujeme za Váš komentář. Přejeme pěkný den!
Thank you very much for you comment. Have a nice day!

INSTAGRAM @klararecmanova

FOLLOW US ON INSTAGRAM

INSTAGRAM